GRATIS verzending vanaf €50 snelle levering beauty, health & happiness dieetbegeleiding & RainPharma shop
0479/71 55 87 - Mail ons

Winkelmandje

Mijn geheim voor meer energie!

Hallo!

Een tijdje geleden zei een klant tegen mij: "Kim, mag ik nu eens iets vragen... Jij hebt precies altijd alles voor mekaar. Je hebt altijd zoveel energie en jij hebt een drukke job, eigen zaak, kinderen en een huishouden. Vertel mij, wat is jouw geheim?!".

Ze overviel mij een beetje met deze vraag. Ik vond het langs de andere kant ook een enorm compliment.

Wat ik haar geantwoord heb?
Lees even mee :-) 

Ik heb inderdaad tonnen energie, maar dat is niet altijd zo geweest. Vroeger kreeg ik rond de middag mijn klopje en in het weekend durfde ik al wel eens een middagdutje doen.

Wat is mijn geheim dan? Wel, het is niet echt een geheim, want ik deel het enorm graag met jullie.
Sinds RainPharma in mijn leven is, voel ik mij gewoon kei goed in mijn vel. Niet alleen omdat ik doe wat ik graag doe, maar ook omdat de supplementen, shakes en gezonde voeding mij echt als herboren doen voelen.

Vroeger greep ik al eens naar een koek, nu neem ik als gezond tussendoortje een shake. Heb ik 's morgens niet veel tijd of niet veel honger? Dan neem ik ook een shake. Heb ik wat meer tijd of wat honger, dan luister ik naar mijn lichaam en eet ik al eens havermout met wat fruit. Ik luister dus naar mijn lichaam en maak gezonde keuzes. En daar draait het allemaal om.

Een structuur in jouw dagdagelijkse leven brengen met wat bijhorende hulpmiddeltjes van voedingssupplementen en eiwitshakes. Dat is mijn succesformule!

Dat een shake alleen maar goed is om af te vallen of voor bodybuilders is een serieuze misvatting. Laat je niet misleiden door de verkeerde informatie en kom liever bij mij eens langs voor wat info. Ik help je graag verder!

Wil jij ook meer energie? Of wens je komaf te maken met bijvoorbeeld overtollige kilo's? Of wens jij jouw huid te doen stralen? Wat jouw doel ook is, ik ben er zeker van dat ik je kan helpen. Stap voor stap doen we het samen!

Maak daarom een afspraak voor een gratis en volledig vrijblijvend gezondheidsgesprek.

Geplaatst op 10/01/2023 10:09
Vorig bericht
Volgend bericht
Proficiat met je goede keuze. Het werd aan je winkelmandje toegevoegd.
Verder winkelen
Naar de kassa